Home > Preporuka > Er Srbija: Prtljag po komadu – B92 Biz
Er Srbija: Prtljag po komadu – B92 Biz

Er Srbija: Prtljag po komadu – B92 Biz

Na letovima Er Srbije ubuduće će važiti nova pravila za prevoz prtljaga, usaglašena sa standardima evropskih avioprevoznika, saopšteno je iz te kompanije.

U saopštenju se navodi da će putnici Er Srbije koji budu rezervisali ili kupovali svoje karte od 1. marta, a za putovanja od 1. maja 2014, moći u ekonomskoj klasi besplatno da prevezu jedan prtljag maksimalne težine 23 kilograma, a u biznis klasi dva prtljaga težine 32 kilograma svaki. Generalni direktor Er Srbije Dane Kondić rekao je da je ta promena važan korak u cilju prilagođavanja uslovima transporta evropskih aviokompanija. Iz Er Srbije navode da će, nalik na praksu aviokompanija širom sveta, svaki predati prtljag koji prelazi dozvoljenu težinu, broj i dimenzije određene novim uslovima biti posebno naplaćivan. Detaljnije informacija dostupne su na sajtu Er Srbije (www.airserbia.com) i svim prodajnim mestima u zemlji i inostranstvu.

Više na: b92.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top